tiistai 23. marraskuuta 2010

Koska ilmat kylmenneet piti aloittaa hattujen teko.
Meidän 7kk neiti sai ekaksi pupu-hatun.Hattu tehty Ottobre-lehden 3/2002 ohjeella lakki.Karvakangas Eurokankaasta kuin myös sisäkangas vaaleanpunainen velour. Varsinaisessa ohjeessa ei siis ollut lainkaan korvia. Neidillä ei pysynyt salaman takia kuvissa lainkaan silmät auki.
 Tässä sama hattu ilman mallia.
Tässä sama hattu muokattuna nalle-hatuksi meidän eskarilaiselle.
Olen aivan hurahtanut noihin retro-kankaisiin lähinnä Metsolan -kankaisiin. Niistä on tullut tehtyä bodyja,paitoja,tunikoita.
 Metsolan sunray-kankaasta tein ihan perusbodyn.Kangas on joustofroteeta.
Metsolan traktori-kankaasta tuli meidän 2-vuotiaalle paita.Kangas on joustofroteeta ja aivan suosikki tällä hetkellä.Poitsu ei olisi oikein halunnut kuvaan,kuten ilmeestä näkee. Paita on tehty Ottobre-lehden nro.4/2010 Loikka-paidan kaavalla jota hieman muokattu.
Tämäkin on Metsolan kankaita ihanan pehmeää velouria,aivan mahtavat värit.Kaavat piirretty Me&i-tunikasta.
Sunray-kankaasta tuli tehtyä myös pieni liivari-tunika.Kaava Ottobre-lehdestä 4/2004 Fleecemekko.Jätin vain hihat ompelematta.
Tässä Metsolan ihanaa kukka velouria ja helmaosa eurokankaan oranssi velouria. Kaava Ottobre-lehdestä (en muista numeroa),mutta malli on nimeltään muffinssi-mekko.
Sain vihdoinkin luotua tämän oman blogini muutaman ystävän ehdotuksesta. Ajattelin tässä siis esitellä tekemiäni käsitöitä ja toivon,että innostukseni tarttuu muihinkin.